مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة
مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة

مطبخ رنا للجميع

تعليم الطبخ ووصفات الاكلات وطرق عمل الحلويات والمشروبات والعصائر ونصائح في المطبخ مهمه لكل ست بيت ومناقشات في المطبخ
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

  جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معلومات العضو
NouRHaN

NouRHaN

 جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه 15751610

المديرة العامة فى المطبخ


معلومات إضافية
دولتى : egypt
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 108
تاريخ التسجيل : 21/08/2015
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : فنون تشكلى و احب الطبخ
المزاج المزاج : خليك فى حالك
تعاليق : لا اله الا الله
mms : 1
معلومات الاتصال
https://mtb5rana.yoo7.com
مُساهمةموضوع: جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه    جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 04, 2015 12:20 am


اسم الوصفة : جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه
المقاديركيلو جمبرى / 4 فصوص ثوم /معلقه ملح/معلقه قرفه /2 معلقه كسبرة ناشفه / معلقه باربريكا / معلقه خل /معلقتين عصير ليمون / 2 معلقه زنجبيل بودر /4 ملاعق زيت زيتون / معلقه بابريكا
وبهارات سمك لو موجوده نضيفها كمان ولو زودنا الجمبرى نزود التتبيله بمقدار الزياده
الطريقه اول حاجه نفتح الجمبرى من الظهر زنشيل العرق الرملى ونغسله كويس
نحضر التتبيله فى وعاء ونضع و
زيت الزيتون والخل وعصير الليمون ونخلطهم مع بعض ونضيف عليهم الثوم المهروس او التوم البودر والزنجبيل البودر والقرفه والكسبره الناشفه والمحلح ونخلطهم جيدا ونتركهم 10 دقائق
نضع التتبيله على الجمبرى وندخلها من تحت القشره ونقلبه فى التتبيله ونضعه فى التلاجه ساعه
نشوى الجمبرى بطريقتين الطريقه الاولى فى صينيه فى الفرن ونضع الجمبرى وننقوم بتقطيع حلقات بصل وطماطم وشرائح ليمون وثوم ونضع جزء من التتبيله عليه ونغطيه بورق فويل ونضعه على حرارة 180 درجه لمده 20 دقيقه
والطريقه التانيه على الاعواد الخشبيه على الشوايه
نضع الجمبرى فى الاعواد الخشبيه ونقلبها حتى يصبح لونها دهبى ونقوم كل خمس دقائق بدهن الجمبرى بالتتبيله بفرشه وونضعه فى اطباق التقديم وعليها شرائح ليمون وخيار للزينه وبألف هنا
 جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه 11870710
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  سمك كنعد مشوى
» فخده ضاني في الفرن بالخضار ورز بي الخلطه
» جمبرى مسلوق مع رز بالجمبرى
»  اسم الوصفة : جمبرى وارز بشوربة الجمبرى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مطبخ رنا للجميع :: أقسام مطبخ رنا الطبخ للجميع :: وصفات الطبخ-