مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة
مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة

مطبخ رنا للجميع

تعليم الطبخ ووصفات الاكلات وطرق عمل الحلويات والمشروبات والعصائر ونصائح في المطبخ مهمه لكل ست بيت ومناقشات في المطبخ
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

  اسم الوصفة : كباب حله

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معلومات العضو
NouRHaN

NouRHaN

 اسم الوصفة : كباب حله  15751610

المديرة العامة فى المطبخ


معلومات إضافية
دولتى : egypt
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 108
تاريخ التسجيل : 21/08/2015
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : فنون تشكلى و احب الطبخ
المزاج المزاج : خليك فى حالك
تعاليق : لا اله الا الله
mms : 1
معلومات الاتصال
https://mtb5rana.yoo7.com
مُساهمةموضوع: اسم الوصفة : كباب حله     اسم الوصفة : كباب حله  I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 04, 2015 11:27 pm


اسم الوصفة : كباب حله
نجهز لحمه مقطعه مكعبات
نضع 3 مكعبات زبده ف الحاله يقدحوا احط عليهم اللحمه مع التقليب لحد ما تغير اللون ازودها مياه واهدي النار لحد ما تستوي لو عايزه مياه نحط شويه بشويه لحد ما تستوي خالص
نجيب طاسه تكون فيها شويه زيت ونكون مجهزين بطل حلقات حوالي بصلتين
مع التقليب لحد لما يأخدوا لون بني فاتح احفر مكام ف نص الطاسه واحط 1/2 م ص سكر لما يبقي لونه بني اقلبه مع البص واحطه ع اللحمه وبعدين احط ملح وفلفل اسود
واولع فحمه واحطها ف طبق عليها شويه زيت هتديها طعم حلو جداا
 اسم الوصفة : كباب حله  11242410
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اسم الوصفة : كباب حله
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  اسم الوصفة : ارز معمر
»  اسم الوصفة : أرز بالبشاميل
»  اسم الوصفة : بيتزا
»  اسم الوصفة : بيتزا لحم
»  اسم الوصفة : قلقاس

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مطبخ رنا للجميع :: أقسام مطبخ رنا الطبخ للجميع :: وصفات الطبخ-