مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة
مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة

مطبخ رنا للجميع

تعليم الطبخ ووصفات الاكلات وطرق عمل الحلويات والمشروبات والعصائر ونصائح في المطبخ مهمه لكل ست بيت ومناقشات في المطبخ
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

  شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معلومات العضو
NouRHaN

NouRHaN

 شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون 15751610

المديرة العامة فى المطبخ


معلومات إضافية
دولتى : egypt
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 108
تاريخ التسجيل : 21/08/2015
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : فنون تشكلى و احب الطبخ
المزاج المزاج : خليك فى حالك
تعاليق : لا اله الا الله
mms : 1
معلومات الاتصال
https://mtb5rana.yoo7.com
مُساهمةموضوع: شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون    شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 04, 2015 11:33 pm


اسم الوصفة : شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون
المقادير ك بانيه صوص ليمون بهارات بابريكا توم بودر بصل بودر. ملح فلفل جنربيل قرفه شطة كاري كركم سماق هيل مطحون
بيض بقسماط دقيق
الطريقه . يغسل البانية جيدا ويوضع عليه كل البهارات. ثم صوص الليمون ثم يوضع في البيض وبعدين نشيله نحطه في البقسماط والدقيق علي حراره عالية يسخن زيت ويوضع في مقلاة البانية ثم يخرج بعد ان ياخذ اللون الذهبي ويوضع فوقه قليل من صوص الليمون ويقدم مع ليمون معصفر
 شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون 11855810
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شرائح بانيه فراخ بصوص الليمون
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اسم الوصفة :كبدة شرائح وبطاطس محمرة
» صوابع فراخ محشيه بالمتزاريلا
»  شاورما فراخ وسوسيس بالخضار
» ارز بكبده فراخ
»  ريش و قطع فراخ مشويه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مطبخ رنا للجميع :: أقسام مطبخ رنا الطبخ للجميع :: وصفات الطبخ-