مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة
مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة

مطبخ رنا للجميع

تعليم الطبخ ووصفات الاكلات وطرق عمل الحلويات والمشروبات والعصائر ونصائح في المطبخ مهمه لكل ست بيت ومناقشات في المطبخ
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

 اسم الوصفة : لحمه بالبصل

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معلومات العضو
NouRHaN

NouRHaN

اسم الوصفة : لحمه بالبصل 15751610

المديرة العامة فى المطبخ


معلومات إضافية
دولتى : egypt
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 108
تاريخ التسجيل : 21/08/2015
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : فنون تشكلى و احب الطبخ
المزاج المزاج : خليك فى حالك
تعاليق : لا اله الا الله
mms : 1
معلومات الاتصال
https://mtb5rana.yoo7.com
مُساهمةموضوع: اسم الوصفة : لحمه بالبصل   اسم الوصفة : لحمه بالبصل I_icon_minitimeالسبت سبتمبر 05, 2015 12:56 am


اسم الوصفة : لحمه بالبصل
المقادير/2 بصلة .. فصين ثوم .. 250 جم لحم .. 1 حبه طماطم ..2 فلفل حراق ..بهارات وملح وفلفل وكمون وكزبره وكركم ورشه جنزبيل .. معلقه زيت ومعلقتين سمنه
الطريقه / في حله ع النار نضع الزيت والسمنه ونقلب شويه لغايه ما تدبل ورشه فلفل اسود ونضع مكعبات اللحم الصغيره جدا ونقلب ونضع كل التوابل ماعدا الملح والفلفل الحامي ونبشر الطماطم ونحطها ونقلب وبعدين نوطي النار ونضع ربع كوبايه ميه وكل ما تنشف نحط ميه ونضع الملح ونسيبها شويه لحد تمام السوا وبالف هنا
اسم الوصفة : لحمه بالبصل 11013311
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اسم الوصفة : لحمه بالبصل
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  اسم الوصفة : سمك سلمون وارز بالبصل
»  اسم الوصفة : فته لحمه
» سم الوصفة : كبسه لحمه
» لحمة بالبصل والفاصوليا
» فاهيته لحمه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مطبخ رنا للجميع :: أقسام مطبخ رنا الطبخ للجميع :: وصفات الطبخ-