مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة
مطبخ رنا للجميع
عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتعريف نفسك الينا

بالدخول الي المنتدي اذا كنت عضوة او التسجيل ان لم تكن عضوة

وترغبي في الأنضمام الي أسرة المنتدي

التسجيل سهل جدا وسريع وفي خطوة واحدة

مطبخ رنا للجميع

تعليم الطبخ ووصفات الاكلات وطرق عمل الحلويات والمشروبات والعصائر ونصائح في المطبخ مهمه لكل ست بيت ومناقشات في المطبخ
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

شاطر
 

  سمك كنعد مشوى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معلومات العضو
NouRHaN

NouRHaN

 سمك كنعد مشوى 15751610

المديرة العامة فى المطبخ


معلومات إضافية
دولتى : egypt
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 108
تاريخ التسجيل : 21/08/2015
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : فنون تشكلى و احب الطبخ
المزاج المزاج : خليك فى حالك
تعاليق : لا اله الا الله
mms : 1
معلومات الاتصال
https://mtb5rana.yoo7.com
مُساهمةموضوع: سمك كنعد مشوى    سمك كنعد مشوى I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 04, 2015 11:13 pm


اسم الوصفة : سمك كنعد مشوى
المقادير
سمك كنعد مقطع حلقات توابل ( ملح وكمون وبهارات وتوم مفروم وليمون ومعلقتين خل ونص معلقه شطه )
الطريقه
نغسل السمك كويس جدا ثم نضع عليه التوابل ( الملح والكمون والبهارات والتوم المفروم والليمون والخل والشطه ) ونقلبه مع التوابل كويس جدا ثم نتركه فى التتبيله ساعتين على الاقل وبعد كدا نسخن الشوايه ونضع السمك عليها حتى ينضج ثم نقلبه على الجانب الاخر حتى ينضج تماما ويقدم مع الارز
 سمك كنعد مشوى 11201610
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك كنعد مشوى
استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  جمبرى مشوى بطريقتين فى الصينيه فى الفرن وعلى الاعواد الخشبيه على الشويه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مطبخ رنا للجميع :: أقسام مطبخ رنا الطبخ للجميع :: وصفات الطبخ-